Gulvlægger der tilbyder professionel gulvlægning og andet gulvarbejde

Trænger dine nuværende gulve til at blive udskiftet, eller skal de vedligeholdes og behandles? Så er du kommet til det rette gulvfirma. Hos T&S-Tømrere ApS har vi mange års erfaring som gulvlægger, og vi kan klare alle former for gulvlægning og vedligeholdelse af trægulve.

Vi kører bl.a. ud til kunder, der har brug for en dygtig gulvmand i Vejen, Kolding, Christiansfeld eller andre omkringliggende områder.

Reparation, vedligeholdelse og ny gulvlægning

Vi løser alle vores opgaver med fokus på kvalitet og æstetik lige fra den første rådgivning om valg af træsort og gulvtype, til de sidste lister bliver lagt på plads. Skal du have lagt nyt gulv, kan du blandt andet vælge mellem plankegulve, trægulve og laminat gulve. Derudover kan vi også klare alle former for vedligeholdelse af trægulve, herunder bl.a.:

  • Plankegulve

  • Trægulve

  • Laminat gulve

  • Udbedring af skader
  • Vedligeholdelse af gulve

Et flot og velbehandlet gulv er med til at sikre, at dit hjem får et nyt og frisk udtryk.​

Hvad koster en gulvlægger?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført. Der er for eksempel stor prisforskel på, om du skal have lagt et helt nyt gulv i boligen, eller om du skal have oliebehandlet et eksisterende gulv i et enkelt værelse.

Uanset hvilken opgave du skal have udført af vores firma, er du dog altid garanteret en billig timepris.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit gulvarbejde

Ønsker du at høre mere om vores gulvlægning, vedligeholdelse eller gulvreparation, eller kunne du tænke dig en konkret pris på lige netop din opgave, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi ved mere om opgaven.

Ring til os på telefon 23 67 49 04 eller skriv til vores e-mail tstomrere@gmail.com.​

Skriv til os

Hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

T&S-Tømrere ApS

Stigårdsvej 8, 6000 Kolding


CVR: 39826585

Kontakt os

☎ Thomas: 23 67 49 04

☎ Sigurd: 30 29 95 32

✉ E-mail: tstomrere@gmail.com

Vores services

Følg os på Facebook