​Køkkenrenovering – så det bliver smukt og funktionelt

​Drømmer du om at få en større eller mindre køkkenrenovering? Hos T&S-Tømrere ApS bygger vi smukke og funktionelle køkkener for private og erhverv. Det kan være alt fra en total udskiftning til en mindre restaurering. Vi servicerer kunder i blandt andet Kolding, Christiansfeld og Vejen samt mange andre steder.

Samtalekøkken eller et spændende madværksted

Vores krav til et køkken ændrer sig løbende. Et moderne køkken skal være praktisk, rart og overskueligt, og der må gerne være plads til flere ovne og køkkenmaskiner. Desuden skal der være plads til at eksperimentere med maden.

På et tidspunkt var det store samtalekøkken moderne, og det er det stadig, men flere og flere ønsker et personligt madværksted. Køkkenet skal ikke blot være funktionelt – det skal også ligne et sted, hvor man laver god og spændende mad.

Vi opfylder gerne dine drømme, hvis du ønsker en større eller mindre renovering af køkken. Vi leverer altid flotte og solide løsninger, som er i god kvalitet. Vi bliver naturligvis færdig til aftalt tid, og du kan i det hele taget forvente, at vi overholder de indgåede aftaler, når vi står for din køkkenrenovering.

Kontakt os for at få et tilbud på en køkkenrenovering

Du er velkommen til at høre meget mere om de mange muligheder og om vores priser. Vi kommer gerne ud for at kigge på det gamle køkken og for at få en snak. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede køkkenrenovering.

Du kan skrive til os på e-mail tstomrere@gmail.com. Du kan også ringe til Thomas på telefon 23 67 49 04 eller til Sigurd på telefon 30 29 95 32 for at aftale det videre forløb.

​​

Skriv til os

Hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

T&S-Tømrere ApS

Stigårdsvej 8, 6000 Kolding


CVR: 39826585

Kontakt os

☎ Thomas: 23 67 49 04

☎ Sigurd: 30 29 95 32

✉ E-mail: tstomrere@gmail.com

Vores services

Følg os på Facebook