Træterrasse og skur har vi stor erfaring med

Skal du have bygget ny træterrasse eller et nyt skur, så står vi hos T&S-Tømrere ApS klar til at varetage opgaven for dig. Vi har mange års erfaring og står derfor til rådighed med både vejledning og gode idéer. Vores kunder kommer typisk fra Kolding, Christiansfeld og Vejen, men vi kommer også gerne i de omkringliggende byer.

Uanset om du mangler hjælp til bygning af træterrasse eller et nyt haveskur, har vi de rette kompetencer og det korrekte værktøj til at hjælpe. Det kan også være, at du allerede har en eksisterende terrasse eller et skur, som trænger til en renovering eller opfriskning – dette hjælper vi naturligvis også gerne med.

Hvad koster en træterrasse?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad en træterrasse koster, da det afhænger af flere forskellige parametre. En terrasse kan udformes på mange forskellige måder – i diverse træsorter og størrelser. Du kan dog altid forvente at modtage konkurrencedygtige priser og billige tilbud, når du samarbejder med os.

​​

Selvom vores priser er lave, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi leverer altid flotte løsninger i god kvalitet uanset opgaven. Grundet vores store erfaring i branchen, kan vi løse mange forskellige opgaver – store som små. Du bør derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for professionel hjælp til lægning af træterrasse eller anden opgave inden for faget.

Ring og hør om dine muligheder

Byg en træterrasse med professionel hjælp og inspiration fra os. Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder, så kontakt os allerede i dag. Vi kommer gerne ud, så vi sammen kan gennemgå dine ønsker og behov. Vores tilbud er altid uforpligtende. 

Du kan kontakte os på telefon:
Thomas: 23 67 49 04
Sigurd: 30 29 95 32


Eller du kan sende en mail til: tstomrere@gmail.com, og så vender vi tilbage snarest muligt.

Skriv til os

Hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

T&S-Tømrere ApS

Stigårdsvej 8, 6000 Kolding


CVR: 39826585

Kontakt os

☎ Thomas: 23 67 49 04

☎ Sigurd: 30 29 95 32

✉ E-mail: tstomrere@gmail.com

Vores services

Følg os på Facebook