Tilbygning lige efter dine behov​

Mangler du mere plads i dit hus, eller drømmer du om at få lavet en garage? Så er du velkommen til at kontakte T&S-Tømrere ApS for professionel hjælp. Vi er et kompetent tømrerfirma, som kan tilbyde mange løsninger inden for tilbygning til hus. Vores kunder kommer primært fra Kolding, Christiansfeld og Vejen, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Når det handler om tilbygning til hus, så er mulighederne utallige. De fleste kunder, som vælger at få lavet en ombygning af huset, gør det, fordi de ønsker mere plads. Hvis dette er tilfældet for dig, er denne løsning et oplagt valg. Vi kan eksempelvis lave en udestue til dit hjem eller tilbygge en stue til dit sommerhus. Det afhænger blot af dine ønsker og behov.

Hvad koster en tilbygning?

Den eksakte pris på en tilbygning kommer an på, hvilken type der er tale om. Vores priser varierer nemlig alt efter opgavens omfang samt materialevalg. Vi står klar til at løse både simple og mere komplicerede opgaver, og vi sammensætter altid gerne et godt og billigt tilbud på lige netop din opgave.​

Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som altid leverer et veludført stykke arbejde til aftalt tid og pris. Vi samarbejder med en række dygtige håndværksvirksomheder, hvilket gør os i stand til at løse en hvilken som helst opgave. Du kan med andre ord trygt vælge os som din næste samarbejdspartner.

Ring for flere informationer

Ønsker du at modtage flere informationer om, hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon:

Thomas: 23 67 49 04

Sigurd: 30 29 95 32

Eller du kan sende en mail til: tstomrere@gmail.com, og så hører du fra os snarest muligt.

​​

Skriv til os

Hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

T&S-Tømrere ApS

Stigårdsvej 8, 6000 Kolding


CVR: 39826585

Kontakt os

☎ Thomas: 23 67 49 04

☎ Sigurd: 30 29 95 32

✉ E-mail: tstomrere@gmail.com

Vores services

Følg os på Facebook