Nyt tag og andet tagarbejde står vi gerne for

Er du på udkig efter et professionelt firma, som kan lægge nyt tag hos dig? Så lad T&S-Tømrere ApS klare opgaven for dig. Vi har mange års erfaring som tagdækker, hvorfor vi er i stand til at løse mange forskellige opgaver inden for tagarbejde. Vores firma er beliggende i Kolding, og derfor kommer vi primært i områderne omkring Christiansfeld og Vejen.

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Derfor er et nyt tag eller en tagrenovering en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft. Vi samarbejder med en række dygtige håndværksvirksomheder, hvilket betyder, at vi kan klare hele opgaven, hvis taget skal skiftes. Dette gælder, uanset om der er tale om et eternittag, et tegltag eller en tredje type.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser er altid konkurrencedygtige uanset opgaven. Den nøjagtige pris på et nyt tag afhænger af tagets areal, samt hvilken tagtype du ønsker at få lagt. Vi sammensætter dog altid et billigt tilbud til dig og hjælper gerne med professionel vejledning, så du kan vælge den tagtype, som matcher dine behov og ønsker bedst muligt.​

Vi løser alle typer af opgaver inden for branchen. Vi både renoverer og udskifter tage samt opsætter kviste og ovenlysvinduer. Derudover bygger vi også tagterrasser og ombygger uudnyttede tagetager til brugbart boligareal. Du kan med andre ord kontakte os, uanset hvilken opgave du mangler hjælp til. Vi finder altid den mest passende løsning til dig.

Kontakt os og modtag flere oplysninger

Har du en opgave, vi skal hjælpe dig med, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak og flere oplysninger. Vi kommer gerne ud til dig og foretager en professionel vurdering af mulighederne i dit hus.

Vi kan kontaktes på telefon:

Thomas: 23 67 49 04

Sigurd: 30 29 95 32

Eller på mail: tstomrere@gmail.com, og så hører du fra os hurtigst muligt.

​​

Skriv til os

Hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

T&S-Tømrere ApS

Stigårdsvej 8, 6000 Kolding


CVR: 39826585

Kontakt os

☎ Thomas: 23 67 49 04

☎ Sigurd: 30 29 95 32

✉ E-mail: tstomrere@gmail.com

Vores services

Følg os på Facebook