Renovering af hus samt tilbygning og ombygning

​Er det blevet tid til renovering af hus? Hos T&S-Tømrere ApS udfører vi alle former for renovering af hus. Vi laver også gerne en tilbygning eller en ombygning af for eksempel en privat bolig, men det kan også være for erhverv. Vi har kunder i blandt andet Kolding, Vejen, Christiansfeld og omegn.

Flotte og solide løsninger i god kvalitet

​Vi kan lave enhver form for renovering af hus lige fra tagrenovering til udskiftning af vinduer. Vi laver også gerne en totalrenovering, og vi kan varetage hele entreprisen. Vi kan endvidere lave en lille og billig reparation såsom udskiftning af en liste.

Vi leverer altid flotte og solide løsninger i god kvalitet, og vi afslutter opgaven til aftalt tid. Vi overholder i det hele taget vores aftaler.

​Hvad koster en renovering af hus?

​Renovering af hus kan være alt fra at ordnet gulvet til en totalrenovering, og dermed afhænger vores priser af opgavens omfang, men også af jeres valg af materialer og leverandører.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud​

Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om renovering af hus, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår jeres ønsker og behov. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede ombygning, tilbygning eller renoveringsopgave.


Du kan kontakte os på e-mail ​tstomrere@gmail.com. Du kan også ringe til Thomas på telefon 23 67 49 04, eller til Sigurd på telefon 30 29 95 32​..

Skriv til os

Hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

T&S-Tømrere ApS

Stigårdsvej 8, 6000 Kolding


CVR: 39826585

Kontakt os

☎ Thomas: 23 67 49 04

☎ Sigurd: 30 29 95 32

✉ E-mail: tstomrere@gmail.com

Vores services

Følg os på Facebook