Udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv

Overvejer I at få udført udskiftning af vinduer? Hos T&S-Tømrere ApS har vi stor ekspertise med udskiftning af vinduer og døre.

​Det kan være i en privat bolig såsom en lejlighed eller et hus, men det kan også være for mange forskellige erhverv såsom et kontor. Vi har kunder i blandt andet Kolding, Vejen og Christiansfeld samt mange andre steder.

Vi lever kvalitet og flotte resultater til tiden

​Vi er eksperter i montering af døre og vinduer i nye og gamle ejendomme. Vi laver også reparation og løbende vedligeholdelse. Vi kan endvidere montere nye vinduer i nybyggeri.

Vi levere altid flotte og solide løsninger i god kvalitet ved udskiftning af vinduer og døre, og vi sikrer samtidig ordentligt råd og vejledning. Samtidig kan I være sikre på, at vi overholder vores aftaler og bliver færdig til tiden.

​​

​Hvad koster en udskiftning af vinduer?

​Vores priser for udskiftning af vinduer og døre afhænger især af jeres valg af fabrikant. Dertil kommer materialer og selve ruderne. De fleste vælger alu/træ med energiruder, som er stort set vedligeholdelsesfrie. Det er også muligt at finde en helt billig løsning.

Kontakt os for at få et tilbud på vinduesudskiftning

​Du er meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud med en god pris på udskiftning af vinduer og døre. Vi kommer også gerne ud på en uforpligtende besigtigelse.

Du kan skrive til e-mail tstomrere@gmail.com. Du kan endvidere ringe til Thomas på telefon 23 67 49 04 eller til Sigurd på telefon 30 29 95 32.

Skriv til os

Hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

T&S-Tømrere ApS

Stigårdsvej 8, 6000 Kolding


CVR: 39826585

Kontakt os

☎ Thomas: 23 67 49 04

☎ Sigurd: 30 29 95 32

✉ E-mail: tstomrere@gmail.com

Vores services

Følg os på Facebook